Εκλεκτά Συστατικά

Εκλεκτά Συστατικά 2018-03-06T09:15:52+00:00

Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας:

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά συστατικά, σκουαλένιο, πολυφαινόλες, φυτοστερόλες που δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και δρουν κατά της ηλικιακής γήρανσης, της φωτογήρανσης και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Υαλουρονικό οξύ:

Με πολλαπλά μοριακά βάρη. Τα μόρια υψηλού μοριακού βάρους μένουν στην επιφάνεια του δέρματος, συγκρατούν νερό από την ατμόσφαιρα και προσφέρουν ενυδάτωση. Τα μόρια χαμηλού μοριακού βάρους εισχωρούν βαθύτερα στο δέρμα και ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου.

Βιταμίνη Β3:

Αυξάνει την ενυδάτωση, δίνει λάμψη, μειώνει τις σκούρες κηλίδες, ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου, λειαίνει τις ρυτίδες και λειτουργεί κατά της ακμής.

Πεπτίδια:

Μικρά πρωτεϊνικά τμήματα από λίγα αμινοξέα, με βιομημιτική δράση (ματρικίνες) που μπορούν να ενεργοποιήσουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα ώστε να μειωθούν οι ρυτίδες, να αυξηθεί η σύσφιξη και να καθυστερήσει η γήρανση.

Με κάθε παραγγελία που περιλαμβάνει ένα από τα εξής προϊόντα: Αντιρυτιδική Κρέμα Λάμψης SPF 15, Κρέμα Εντατικής Ενυδάτωσης SPF 15, Εντατική Κρέμα με Χρώμα SPF 50, σας κάνουμε δώρο ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού! (ένα δώρο ανά παραγγελία) Απόρριψη